Over Sabine

‘Je alles aanreiken wat je nodig hebt om weer energiek, gezond en levenslustig te worden’

Dat is waar ik helemaal voor ga! En dat is dus ook wat jij van mij kunt verwachten. Al na één afspraak heb je helder inzicht in wat er bij jou uit balans is geraakt en wat je kunt doen om dat te herstellen. Je gaat de deur uit met goede voedingsadviezen en praktische lifestyle-tips die helemaal op jou zijn afgestemd.

Ik ben Sabine Slob, geboren in 1968, zelfstandig orthomoleculair therapeut in Gouda en Rijen(NB). Een vak waar ik mij steeds verder in heb ontwikkeld. De basis ervoor is gelegd in de tijd toen ik een verkoop- en adviesfunctie vervulde voor diverse bedrijven op orthomoleculair gebied. Sinds 2011 adviseer ik nu mijn eigen cliënten uit heel Zuid Holland en daarbuiten. Dat doe ik in mijn praktijk OrthoVivo.

Als orthomoleculair therapeut geef ik voedingsadviezen aan mannen en vrouwen met gezondheidsklachten zoals chronische vermoeidheid, darmproblemen en hormonale klachten. Het doel is dat zij weer energievol en klachtenvrij door het leven gaan. 

De basis waarmee ik werk is orthomoleculaire voeding. Orthomoleculair betekent de juiste moleculen in de juiste hoeveelheden en in de juiste verhoudingen. De orthomoleculaire voeding richt zich erop dat je lichaam optimaal functioneert. Een gevarieerde en gezonde voeding is daarbij cruciaal, want dat is de voorwaarde om je lichaam op te bouwen, te versterken en te onderhouden. Daar hoort ook voedingssuppletie bij die goed op jou is afgestemd.

Hoe ga ik te werk?

Eerst vertel je mij waarom je niet lekker in je vel zit of wat er op een andere manier aan schort. In relatie hiermee bespreken we je voedings- en leefpatroon maar ook de emotionele en mentale aspecten die daarbij horen. Tenslotte kijken we naar eventuele genetische invloeden en de rol van de omgeving.

Vervolgens doen we een levendbloedanalyse, waarbij ik binnen een paar minuten aan je bloedcellen zie welke voedingstekorten er zijn en welke organen extra aandacht nodig hebben. Jij ziet ook je bloedbeeld op een groot scherm. Dat is heel praktisch want ik geef je uitgebreid uitleg hoe ik tot bepaalde conclusies kom.

Daaruit volgt een uitgebreid advies en plannen we een vervolgconsult dat plaatsvindt na ongeveer 4 tot 6 weken.

Wanneer je overweegt om het Metabolic Balance programma te volgen dan nodig ik je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te achterhalen of dit uitgekiende stofwisselingsprogramma geschikt is voor jou. 

Mijn aanpak is dus heel persoonlijk. Overigens vind ik dat vanzelfsprekend omdat ieder mens tenslotte uniek is.