Metabolic Balance

Een nieuwe start voor je stofwisseling

Metabolic Balance® is een programma voor een betere stofwisseling dat is ontwikkeld door een team van Duitse artsen en voedingsdeskundigen. Inmiddels hebben al meer dan een half miljoen mensen wereldwijd dit persoonlijke voedingsprogramma gevolgd. Deelnemers aan het Metabolic Balance®-programma zijn - vrijwel zonder uitzondering – enthousiast over de manier waarop ze door het voedingsplan aan een gezonde en vitale manier van leven zijn geholpen.

34 bloedwaarden en je gezondheidsgegevens

De optimale voedingssamenstelling verschilt van persoon tot persoon: ieder lichaam is tenslotte weer anders. Met het Metabolic Balance®- programma kun je onder begeleiding je huidige voedingspatroon omzetten naar een evenwichtig en individueel toegesneden voedingsprofiel. De basis hiervoor is je persoonlijke voedingsplan. Het wordt opgesteld aan de hand van 34 actuele bloedwaarden en je gezondheidsgegevens.

Voor wie

Het Metabolic Balance®- programma helpt en ondersteunt mensen bij wie de stofwisseling en de hormoonhuishouding uit balans is.

Heb je klachten als overgewicht, verminderde energie, futloosheid, slecht slapen, opgeblazen gevoel, overgangsklachten of heb je diabetes mellitus type 2, hoge bloeddruk, reumatische klachten (reumatoïde artritis, jicht en artrose), allergieën en huidaandoeningen, dan kun je baat hebben bij Metabolic Balance®. Het programma is te volgen vanaf een leeftijd van 8 jaar.

Het voedingsplan

Het Metabolic Balance®- voedingsplan is eenvoudig opgezet en bestaat uit 4 fasen:

  1. De voorbereidingsfase van 2 dagen
  2. De strenge fase tot het gewenste gewicht is bereikt
  3. De minder strenge fase
  4. Gewichtsbehoud

Na een voorbereidingsfase van 2 dagen ga je gevarieerd eten met maaltijden die goed op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor krijg je alle noodzakelijke en gezonde voedingsstoffen binnen. De voeding uit het plan beïnvloedt op de juiste manier de hormoonhuishouding. Dit geeft stabiele suikergehaltes in het bloed en een natuurlijke afgifte van het hormoon insuline.

Het overtollige lichaamsvet wordt afgebroken. De gezonde en uitgebalanceerde voeding geeft snel resultaat. Na het bereiken van het gewenste gewicht ga je in de minder strenge fase nog gevarieerder eten en drinken.

Met deze nieuwe leefstijl voel je je beter, kom je weer in balans en behoud je op de lange termijn resultaat. Je zult ontdekken dat je niet terecht komt in het zo bekende jojo-effect.

Je raakt gewend aan gezond en lekker eten en het zal je geen moeite kosten dit de rest van je leven vol te houden.

Eenvoudig en blijvende resultaten

Metabolic Balance® is allesbehalve een algemeen dieet: het biedt je een persoonlijke lijst van voedingsmiddelen waarmee je op een natuurlijke manier je gewicht, je stofwisseling en je hormoonsysteem kunt optimaliseren. Met de nieuwe, eenvoudige regels reguleer je gemakkelijk en blijvend je gewicht en versterk je je totale hormoonhuishouding.

Dat hoef je niet alleen te doen: gedurende het gehele programma word je op vakkundige en persoonlijke wijze begeleid.

Opmerking:

Het Metabolic Balance®-programma mag nóóit het bezoek aan je arts vervangen. En volg het ook nooit zonder vakkundige begeleiding.

Kies vandaag nog voor gezonder voedingspatroon en gun jezelf een gezond lijf. Mail me of vul het formulier in en ik neem contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek. De eerste stap naar een gezondere levensstijl.

Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Wil je meer lezen over Metabolic Balance®?
www.metabolic-balance.nl

metabolic-balance.jpg